Html mail šabloni

Neophodni alati i platforme za developer-e

By , 2016/10/06

U ovom članku uvrstio sam aplikacijske platforme, šablone, izvorni kod, alate za učenje, razvojna okruženja, Java Script izvore i još mnogo toga. Sve one neophodne alate koji će vam koristiti, olakšati posao, pomoći, u svakodnevnim dev izazovima. Bilo da ste početnik ili senior developer.

HTML EMAIL

HTML Email je platforma za kreiranje mejl šablona, koja će vam olakšati i pojednostaviti a pre svega ubrzati svakodnevni posao kreiranja i dizajniranja mejlova. Svi šabloni su prilagodljivi mobilnim uređajima,

Html mail šabloni

WEBSITE DOWNLOADER

Website Downloader omogućava vam preuzimanje izvornog koda bilo kog sajta. Dovoljno je samo uneti pun naziv sajta i vašu mejl adresu, i izabrani sajt možete skinuti u zip formatu.

Sajt downloader

INDIE HACKERS

Indie Hackers je sajt koji okuplja developer-e iz celog sveta, koji pišu o svojim projektima, koliko i kako zarađuju, na koji način su pokrenuli start-up projekte… Sajt vam može poslužiti za dodatnu inspiraciju, ili kroz primer drugih naučiti u kom pravcu da vodite vaš start-up projekat.

indiehackers

SIMPLA

Simpla je kolekcija html elemenata koja vam omogućava kreiranje dinamičkog sadržaja bez upotrebe CMS-a.

simpla

WING

Wing je minimalističko CSS razvojno okruženje kreirano za izradu manjih web projekata, ukoliko imate manji projekat a okruženje kao Bootstrap vam se čini kao “preteško” u tom slučaju Wing je idealan frejm za vas.

wing

THIMBLE

Thimble je online code editor koji vam omogućava lakše učenje HTML, CSS-a kao i Java Script-a dok kreirate vašu web stranicu online.

thimble

CODEDAMMIT

CodeDammit olakšava učenje programiranja gledajući primere koje programeri svakodnevno koriste za svoje projekte.

Codedamit

Pinterest